Svakodnevnom inventurom spriječiti ćeš krađu u svom restoranu ili baru i imati kontrolu nabave, prodaje i zaliha roba. Da bi imali i točne podatke jedino što moraš učiniti je pravilno unijeti normative za sve svoje artikle u ugostiteljski program.
Kada kreiraš listu normativa obrati posebnu pozornost na slijedeće:
- Vrstu sastojaka
- Potrebnu količinu sastojaka
- Unaprijed definirati kalo za određene sastojke
- Kvalitetu sastojaka
Pravilnim definiranjem normativa za svako jelo ili piće bit ćeš u mogućnosti da kontroliraš svoje osoblje, promet i zalihu roba. Ako želiš da povećaš zaradu odaberi POS Sector za kontrolu prometa i rad sa skladištem. Naša fiskalna blagajna pomoći će prilikom izrade inventure i izvještaja u stvarnom vremenu.
Dodavanje novih te mijenjanje i brisanje postojećih artikala u putem fiskalne blagajne POS Sector je veoma jednostavno. Budite precizni prilikom definiranja normativa, unesite u program svaku nabavku roba pravovremeno i kontrola zaliha i prevencija krađe će biti zagarantirana.