POS Sector BackOffice

koristi više od 4000 menadžera

POS Sector BackOffice

Koliko Novaca je Tvoj Ugostiteljski Objekt izgubio Danas?

Odgovor na ovo pitanje možeš dobiti analizom dnevnih izvještaja o ukupnom prometu, prodaji po stavkama menija te izvještaja o radnim satima tvog osoblja. Svaki od ovih izvještaja je moćan alat za planiranje i praćenje tvojih ciljeva. Analizom dnevnih izvještaja bit ćeš u mogućnosti:

Napraviti projekciju prometa i dobiti na mjesečnoj osnovi, postaviti realne poslovne ciljeve i izvršiti bolju organizaciju osoblja te na ovaj način minimalizirati troškove za osoblje.

Prepoznati omiljene stavke s menija te napraviti izmjene u ponudi kao i korekcije cijena određenih stavki s menija za bolje rezultate prodaje.

Koliko Novaca je Tvoj Ugostiteljski Objekt  izgubio Danas?

Koristi Izvješća. Moćno oružje uspješnih menadžera.

Pregled i ispis svih potrebnih izvještaja poput izvješća za kraj smjene ili pojedinačnih i zbirnih izvješća za period su veoma pregledna i jednostavna za analizu u POS Sectoru. Ispisuju se na POS i A4 pisaću i prilagođeni su za eksport.

Izvješća za kraj smjene

Izvješća za kraj smjene

Pokazuje promet po zadanim kriterijima unutar jedne smjene, poput pregleda po artiklima, operaterima, porezima, vrsti plaćanje, kupcima i sličnim parametrima. Sve aktivacije željenih informacija i pregledi izvještaja su na jednoj formi u kojoj trenutno odabirete željenu vrstu izvještaja i dobijate rezultate spremne za ispis.

 

Izvješće za period

Izvješće za period

Prikazuju pojedinačni prikaz prometa sa svim željenim kriterijima, za traženi vremenski period, za jedan ili više dana ili više godina poslovanja, ako je potrebno.  Kriteriji za pregled su vezani za prodaju  po artiklima, konobarima, porezima, izvješćima o utrošenoj robi, pregledu svim računa, vrsti plaćanja. Izvještaji se ispisuju na A4, ili POS printeru, a prilagođeni su i za eksport.

 Zbirna izvješća

 Zbirna izvješća

omogućavaju vam da sva izvješća kreirate po vašoj potrebi, odnosno volji. Izvješće može da sadrži sve željene informacije i pogodno je za brzo, sveukupno izvješćivanje. Ispisuje se na POS i A4  pisač te su prilagođeni za eksport.

Pregledan dijagramski prikaz

Pregledan dijagramski prikaz

poslovanja za trenutni period sa usporedbom sa periodom od sedam ili prije mjesec dana,  daje ti pregled poslovanja iz druge perspektive. Dodatna opcija za brzi pregled je top 5 artikala, operatera, utrošene robe i poreza.

 

Da li znaš da...

Zbog ne redovne analize profitabilnosti, odnosno ne redovnih inventura, uslijed krađa, besplatnih pića, prosipanja pića i ostalih rashoda.

20% mjesečno gubi svaki prosječan bar od svoje prodaje
4 - 10 Tisuća Kuna mjesečno gubite, a da toga niste ni svjesni!
11 Milijardi Kuna mjesečno gubi cjelokupna ugostiteljska industrija

Rad s normativima je uvjet za moje poslovanje

Za mene osobito jedna od najvažnijih stavki u ugostiteljskom poslovanju su točno definirani normativi.  Sa točno unesenim mjerama sastojaka nekog jela ili pića, sada mogu pratiti cijelo svoje poslovanje kroz potrošnju i trenutno stanje skladišta.

Ovo je bio jedan od mojih glavnih preduvjeta za odabir programa. POS Sector je u potpunosti  ispunio sva očekivanja koja sam od njega zahtijevala.

Martina Lasić – Food Haus

Radi ono što voliš
POS Sector će se pobrinuti za ostalo!

Zakaži besplatnu online instalaciju POS Sector-a i provjeri da li ti odgovara

Naravno
Bez obveza! Bez ugovora!