Partner program za tvrtke i pojedince

Partner program namijenjen je firmama ili pojedincima koji žele prodavati, održavati POS Sector davati podršku klijentima te širiti mrežu korisnika POS Sectora.

Partner program za tvrtke i pojedince

Koji su uvjeti za partnerstvo?

U ponudi imamo više verzija programa, koje se razlikuju cijenovno i funkcionalno. Sve cijene vidljive na našoj stranici. su cijene za krajnjeg korisnika, a vama kao našem zastupniku bi pripadalo 30% od ukupne prodaje.

Pored ovih 30% vaša je i zarada na instalaciji programa, obuci, unosu artikala i sl. Mnogi naši partneri prodajom POS Sector-a su sebi otvorili vrata i za davanje drugih usluga klijentu poput prodaje i održavanja hardware-a te usluga konsultacija.


Napomena: Svi korisnici sa vašeg područja koji se jave nama direktno , proslijediti ćemo ih vama.

Koje su obaveze partnera?

Princip rada je da mi vama dajemo podršku, a vi krajnjem korisniku, naravno dok ne steknete sposobnost za davanje podrške mi ćemo je pružati krajnjem korisniku.

Moguće je napraviti i integraciju sa knjigovodstvenim sustavom preko našeg API-ja koji je otvorenog tipa i iz kojeg se uz korištenje standardnih metoda mogu preuzimati podaci i dalje ih obrađivati.

Kako postati partner?

Način kako postati partner je veoma jednostavan. Za prvi korak potrebno je da zatražite da vam pošaljemo službene uvjete. Pored zahtjeva poželjno je da napišete i više informacija o firmi/sebi, iskustvima sa pos softverima te planovima kako vidite suradnju sa POS Sectorom.

Ukoliko želite radi lakše komunikacije možete me dodati i na skype, moj skype je possector. Nadam se vašem skorom odgovoru i početku suradnje.
— Mario (POS Sector)

  • Recite nam koju riječ o sebi i kako možemo surađivati

POS Sector u Brojevima

u 19 zemalja širom svijeta naši partneri distribuiraju i održavaju POS Sector
preko 4000 objekata koristi POS Sector u svakodnevnom radu
279 milijuna računa korisnici izdaju godišnje preko POS Sectora