Budi prodajni savjetnik i zaradi proviziju bez obveza

Zaradi proviziju za preporuku i ponudi svojim klijentima ili poznanicima optimalno rješenje

Budi prodajni savjetnik i zaradi proviziju bez obveza

Kako postati prodajni savjetnik?

Preporuka partner je odličan oblik za partnerstvo tvrtkama/osobama koje ne želi instalirati, održavati i educirati klijente. Posebno je pogodan za računovođe, knjigovođe, konsultante koje žele svojim klijentima ponuditi najbolje rješenje i zaraditi proviziju bez ikakvih obveza.

Za svaku preporuku poslije završene prodaje jedne ili više licenci programa svaki naš preporuka partner dobiva:

- 15% od cijene godišnjeg najma programa, ako se klijent odluči za godišnje plaćanje (premija se isplaćuje jednokratno za prvu godinu korištenja)

- cjelokupni iznos od prvog mjeseca najma, ako se klijent odluči za mjesečno plaćanje (premija se isplaćuje jednokratno za prvi mjesec korištenja)

CIjene godišnjeg i mjesečnog najma programa po kojem se računaju premije možete pogledati na našoj stranici

Za prvi korak potrebno je da nam se javite putem maila i zatražite da vam pošaljemo službene uvjete te više informacija o POS Sectoru. Pored zahtjeva bilo bi poželjno da napišete i više informacija o sebi/firmi te planovima kako vidite suradnju sa POS Sectorom.

  • Recite nam koju riječ o sebi i kako možemo surađivati

POS Sector ima savršenu ravnotežu između standardnih POS Sustava i jednostavne blagajne. To nam omogućava da brzo obučimo uposlenike za rad i vodimo naše poslovanje na jednostavan način bez dodatne komplicirane obuke kao u starim pos sustavima.

Marko i Marina Marković, vlasnici restorana Skala