Prvi program za ugostiteljstvo napravljen u suradnji s ugostiteljima.

1998.

Sve je počelo u vremenu kada smo se i sami bavili ugostiteljstvom. Kako nam je posao rastao tako su problemi sa postojećim programima bili nerješivi. Gubili smo dosta vremena i novca, a naših 25 konobara uvijek se žalilo kako im program pravi problem prilikom naručivanja i komunikacije sa šankom ili kuhinjom.

1998-2006

Kao vlasnici i menadžeri ugostiteljskog objekta nismo se mogli skoncentrirati na stvari koje su bitne za napredak poslovanja. Trošili smo bespotrebno puno sati na radnje koje su trebale brže i jednostavnije da se izvrše poput dodavanja nove robe na skladište ili pregleda dnevnih i mjesečnih izvještaja.

2006.

Nakon ispostavljenog velikog računa za nadogranju programa kojeg smo tada koristili i koja nije radila kako treba, odlučili smo se da napravimo program za fiskalne blagajne koji je točan, jednostavan, siguran i brz što nam je bila prijeka potreba.

2007.

Nakon prvih verzija POS Sectora koje smo testirali sami na svom ugostiteljskom objektu 2007 godine, javljao bi nam se jedan po jedan lokalni ugostitelj sa željom da koristi POS Sector. Slušali smo njihove prijedloge i želje i implementirali ih u program.

2008 – 2014 …

Tada smo prepoznali vrijednosti rješenja svakodnevnih problema poslovanja ugostitelja. Krenuli smo u izradu druge verzije POS Sectora, prilagođene većem broju korisnika, različitim jezicima, različitim porezima i gradeći odličnu podršku koja nam je nedostajala kada smo i sami bili ugostitelji. Danas preko 4000 ugostiteljskih objekata koristi POS Sector u svakodnevnom radu izdajući godišnje cca 280 milijuna računa.

Idealno rješenje za sve vrste ugostiteljskih objekata.

Od štandova za sladoled do caffe barova i luksuznih restorana. Ugostiteljski objekti svih veličina koriste POS Sector.

Play Video about Program za ugostiteljstvo - Possector

Kontaktiraj nas svakim danom 24/7

ili ispuni i pošalji kontaktnu formu. Pozvati ćemo te u najkraćem mogućem roku.

Srbija

Crna Gora

Slovenija

English

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.