POS Sector izazov: Isprobaj besplatno Premium iskustvo!

Matija Rako
Matija Rako

Marketing & SEO

Podijelite na društvenim mrežama:

Tablica sadržaja

POS Sector svim novim korisnicima pruža besplatno korištenje aplikacije prvih mjesec dana da bi je isprobali prije plaćanja najma i bili sigurni da su odabrali najbolje za svoje poslovanje.

Ukoliko si već naš korisnik Basic ili Standard paketa i ako si ikada razmišljao o ekskluzivnim mogućnostima koje pruža POS Sector Premium paket i kako bi utjecale na tvoje poslovanje, a nisi našao dovoljno vremena i motivacije pokušati napraviti iskorak u tom smjeru, sada je prilika da to uz našu bezuvjetnu podršku učiniš.

Malo iznenađenje!

Premium funkcionalnosti su ti već aktivne!

Isprobaj nešto novo i osobno se uvjeri hoće li ti se isplatiti! Zaboravi na ograničenja i uđi u svijet vrhunskih funkcionalnosti koje mogu revolucionirati tvoje poslovanje.

Za korištenje i probu Standard ili Premium funkcionalnosti ne trebaš nabavljati neku dodatnu opremu.

Dovoljno je ono što već posjeduješ u svom poslovnom objektu. Ukoliko trebaš podršku za korištenje Standard ili Premium funkcionalnosti kontaktiraj nas na telefon 036 325 236. Sve ćemo ti besplatno podesiti i pokazati kako se koristi.

Prilika traje do 31.12.2023. Iskoristi je!

U tekstu koji slijedi prikazati ćemo neke od funkcionalnosti Standard i Premium paketa koje mogu tvoj ugostiteljski posao podići na potpuno novu razinu.

LiteStandardPremium
Osnovni paket je odličan izbor za ugostitelje koji ne vode skladište.Kompletan paket za vođenje ugostiteljskog objekta.Idealan paket za ugostitelje koji žele ubrzati svoje poslovanje pomoću mobilnog naručivanja.
Sve iz paketa Basic +Sve iz paketa Standard +
Izdavanje računaRad po stolovimaRad u mreži
Kompletna analiza i izvještaji vezani za prodaju artikalaRad sa happy hour cijenamaMobilno naručivanje za stolom gosta
Kreiranje normativa (povezivanje artikala i repromaterijala)Rad s tabletima
Analiza i izvještaji potrošnje materijalaRad s kuhinjskim monitorom
Kompletno skladišno poslovanje (prijem i izdavanje robe)
Analiza prometa i stanja skladišta

 

Pogledaj sve POS Sector funkcionalnosti.

 

Rad sa stolovima

Prikaz stolova možeš savršeno prilagoditi svom ugostiteljskom prostoru. Omogućava ti praćenje zauzetosti stolova i kreiranje narudžbi na njima.

Svaki stol imenuj kako želiš kako bi si olakšao identifikaciju stolova i organizaciju prostora.

Skladišno poslovanje

Efikasno upravljanje skladištem ključno je za postizanje operativne izvrsnosti u ugostiteljskom sektoru. POS Sector integrirani pristup skladišnom poslovanju pruža ugostiteljima alate potrebne za postizanje operativne učinkovitosti, smanjenje gubitaka i maksimiziranje profita. Proaktivno vođenje zaliha kroz POS Sector omogućava precizan pregled stanja robe, korekcije i praćenja stanja zaliha.

Funkcija omogućuje jednostavno kreiranje i praćenje normativa za konzumacije. Normativi se mogu precizno nadzirati i po potrebi korigirati. Nakon korekcije normativa moguće je automatski izvršiti preračunavanje stanja robe skladišta na osnovi novopostavljenog normativa za definirani period unatrag.

Jednostavno vođenje i nadzor skladišta omogućuje optimalno korištenja zaliha i smanjenje troškova što ti najdirektnije povećava profit.

Rad s kuhinjskim monitorom

POS Sector Premium paket omogućava rad s kuhinjskim monitorom kako bi ubrzao isporuku narudžbi iz kuhinje i/ili šanka. Sustav je osmišljen s ciljem povećanja produktivnosti i efikasnosti poslovanja ugostiteljskih objekata, eliminirajući prazan hod i komunikacijske pogreške.

Ovaj intuitivan sustav omogućuje korisnicima rad s različitim uređajima koji se mogu koristiti kao monitor za kuhinju poput tableta, prijenosnog računala ili Touch screen monitora raznih veličina zavisno od veličine prostora i potreba ugostiteljskog objekta.

Narudžba koju konobar šalje na monitor i/ili POS printer u šank/kuhinju sadrži informacije o broju stola, naručenim konzumacijama, vremenu kreiranja i trajanja isporuke narudžbe, te napomene za pripremu narudžbe. Osoblje kuhinje po završetku pripreme narudžbe jednim dodirom monitora konobaru na tablet/mobitel šalje obavijest da je narudžba spremna za isporuku gostu.

Mobilno naručivanje

POS Sector Mobilno naručivanje omogućuje konobarima s tabletom ili mobitelom, na kojem je instalirana POS Sector aplikacija, brzo i učinkovito zaprimanje narudžbe koju u istom trenutku prosljeđuju u šank i kuhinju.

Ovaj inovativan sustav povećava brzinu izmjene stolova za min 30%. Posebno je koristan u periodima povećanog prometa. Mobilno naručivanje omogućuje primanje većeg broja gostiju u “Rush time”, omogućujući brzu i točnu isporuku narudžbi, što pozitivno utječe na zadovoljstvo gostiju. Dodatno, osoblju ostaje više vremena za posvećenost gostima.

Rad s mobilnim naručivanjem eliminira potrebu za hodanjem od stola gosta do šanka/kuhinje kako bi se napravila narudžba, smanjuje se hektičnost i zamor osoblja, čitav proces usluživanja gosta teče glatko i bez stresa. Informacije o vremenu kreiranja narudžbe i naručenim konzumacijama jasno su prikazane osoblju koje ih priprema u šanku/kuhinji, a konobar dobiva obavijest kada je narudžba spremna za isporuku gostu.

 

Ovo je prilika koja se ne propušta.

Kontaktiraj nas svakim danom 24/7 na telefon 01 4404 707 ili ispuni i pošalji kontaktnu formu. Pozvati ćemo te u najkraćem mogućem roku.

Podijelite na društvenim mrežama:

Kategorije

Pročitajte povezane članke

Nakon epidemije koronavirusa sigurno se više nećemo tako olako nositi sa sezonama prehlade i...

Kako se bliži ljeto tako potencijalni gosti sve više vremena žele provoditi na suncu....

Svi vole popuste. Ako primijetite da vam se obim posla u restoranu smanjio, bilo...

Uspjeh u restoranskoj industriji ne zavisi samo od dobre hrane već od iskustva koje...

Nećete svjesno unijeti u restoran opremu koja će vam uništiti poslovanje, zar ne? Iako...

Vaši gosti stvaraju opći dojam o restoranu na osnovu više kriterija, a glavni su,...

Među prvima saznaj korisne informacije o ugostiteljstvu i pogodnostima koje pružamo.

Iz prve ruke znamo što ti je potrebno da unaprijediš svoje poslovanje.

Preko 4000 korisnika. Prvih mjesec dana besplatno.

Započni besplatno. Bez ugovorne obaveze. Prestani s korištenjem kad želiš.

Srbija

Crna Gora

Slovenija

English

Prijavite se na našu newsletter listu kako bi pregledati naše predhodne i prvi saznali termine održavanja budućih webinara!

Nakon što unesete ispravnu e-mail adresu bit ćete u mogućnosti pogledati dosadašnje webinare.